DECOFLAME HAR SKANDINAVIAS STØRSTE UTSTILLINGSROM MED BIOPEISER

SPESIALBYGDE BIOPEISER

PEISER ETTER MÅL

Alle peiser med e-Ribbon Fire kan tilpasses etter ønskede mål og består av:

  • Brennerrør (tilpasset størrelse og design)
  • Topplate (tilpasset størrelse og design)
  • LCD berøringsskjerm og brenselsinngang
  • Brenselstank og elektronikk (ikke synlig når den er installert)

ENKEL INSTALLASJON

Ved hjelp av e-RIbbon-teknologien kan peisen enkelt installeres nesten hvor som helst, f. eks. innbygd i vegger, eller som en del av møbler – så lenge det omsluttende dekselet ikke er brennbart.

Bioetanol som brensel muliggjør enkel installasjon uten bruk av avtrekk eller skorstein – peisen skal kun kobles til strømnettet.

ENKEL PÅFYLLING

Den elektroniske e-Ribbon Fire er ideell til bruk på offentlige områder som restauranter, hoteller, spa og kontorbygninger hvor kontinuitet og brukervennlighet er avgjørende. Den store brenselstanken som inneholder flere liter bioetanol gjør at e-Ribbon Fire-peisen kan brenne i mange timer på én tank.

Et eksternt brenselspåfyllingssystem med større brenselstank av alle dimensjoner kan også kobles til de automatiske peisene.

ENKEL Å BETJENE

En brukervennlig berøringsskjerm og fjernkontroll oppgir lett forståelige innstillinger og tilbakemeldinger. Det er også mulig å kontrollere ilden ved hjelp av smarttelefon, eller nettbrett, via Bluetooth og Decoflame App. App-en tillater styring av flammeintensiteten, kontroll av brenselsforbruk, brenselsnivå, varmeeffekt og forhåndsinnstilling av av/på-timer.