Sikkerhet

Bruk alltid sunn fornuft når du har med åpen ild å gjøre – og respekter de angitte foranstaltninger!

Med designet, funksjonaliteten og forbrukersikkerheten i mente, er alle Decoflame-peisene grundig testet under produksjonen. Den manuelle Decoflame-brenneren inneholder sikkerhetssymboler og markeringer som gir tydelig og forståelig veiledning til sikker drift av produktet. Den elektronisk styrte Decoflame e-Ribbon Fire inneholder et høyt utviklet sikkerhetssystem som sikrer at potensielle, farlige feil under bruk utelukkes.

Uansett om den manuelle, eller den meget avanserte elektronisk styrte brenneren, brukes, er alle Decoflame-peismodellene utstyrt med en omfattende brukerveiledning, der alle aspekter av håndteringen av brenselet, fra opptenning og regulering av flammen til slukking av flammen, er detaljert forklart for å skape trygghet og sikkerhet under driften.

Formning av fremtiden

Gjennom vår deltakelse som medlem av Det Europeiske Ekspertpanel, som har arbeidet med implementeringen av en felles europeisk standard for bioetanolpeiser, har vi ikke bare vært i stand til å få et unikt innblikk i de kjemiske og fysiske prosessene omkring bioetanolpeiser, men også bidratt vesentlig til fremtidens forbrukersikkerhet for bioetanolpeiser.

Med kunnskap fra det daglige arbeidet med biokjemikere og eksperter i hele bransjen, er Decoflame i stand til å skape de tryggeste bioetanolpeisene på markedet, og tilbyr unike løsninger til ethvert behov.