Guide til retur

I denne guiden vil du få råd og veiledning til hvordan du returnerer en vare kjøpt i vår webshop decoflame.no

Forbrukeravtaleloven

I henhold til Forbrukeravtaleloven §§ 18-25 (angrerett) har du 14 dagers angrerett når du handler online. Ønsker du å returnere varen innenfor denne tidsrammen kan du selvsagt gjøre det. Spesialfremstilte biopeiser og biopeiser etter spesialmål er unntatt dette.

Send varen i retur innen 14 dager

Det er viktig at du sender varen i retur innen 14 dager etter mottagelsen hvis du ønsker å benytte deg av angreretten. Decoflame forbeholder seg retten til å be om dokumentasjon på at varen er sendt fra kjøper innenfor angrerettens periode. Dokumentasjonen kan være en kvittering fra enten pakkeshop, post eller leveringsbud. Denne dokumentasjonen er også viktig for deg (kjøper) da du er ansvarlig for varen inntil Decoflame har mottatt den. Det vil derfor også være du som skal betale for eventuelle skader underveis, eller hvis varen forsvinner i posten.

Tilbakebetaling

Når du bruker angreretten din, skal du ha pengene dine i retur. Decoflame tilbakebetaler pengene dine så snart vi mottar returvaren.
Er varen forringet i verdi ved tilbakeleveringen til Decoflame, og om det skyldes at du har brukt den mer enn man kan og skal i en fysisk butikk, kan du forvente å måtte betale for verdiforringelsen.

Guide til retur av varer kjøpt på Decoflames webshop

Merk at du ikke kan returnere en vare til oss uten først å ha tatt kontakt med oss eller fylt ut returskjemaet på hjemmesiden www.decoflame.dk

Ønsker du å returnere en vare innen din 14-dagers angrerett – gjør du følgende:

Meddel skriftlig at du ønsker å sende varen i retur. Enten ved å fylle ut vårt returskjema, eller ved å sende en e-post til: kundeservice@decoflame.dk

Vi tar ikke imot forsendelser i postoppkrav eller andre forsendelsesmåter som innebærer at mottager betaler.

Retur skal sendes til vår adresse:

Decoflame ApS
Att.: Logistik – port 1
Vang Mark 2 
9380 Vestbjerg
Danmark

HUSK Å LEGGE VED KOPI AV FAKTURAEN DIN OG SKRIVE UT, FYLLE UT OG LEGGE VED RETURSEDDELEN

Når du skal sende varen tilbake er det kanskje nødvendig å bruke et transportfirma, da mange av produktene våre er for store til å bli sendt som vanlig post. Decoflame kan derfor anbefale følgende fraktmuligheter/-selskaper:

DSV
Interfjord

Åpningstidene våre for varemottagelse er følgende:

Man- Tors:   08.00 – 16.00
Fredag:         08.00 – 15.30

Returskjema
  • Er det en spesiell årsak til at du ønsker å returnere varen? Vi ønsker alltid å forbedre oss selv og våre produkter – derfor vil det være til stor hjelp om du har mulighet til å gi oss din tilbakemelding.