Personvernregler

Generelt

Ditt personvern er viktig for oss. For å bedre beskytte personvernet ditt, beskriver vi i denne personvernerklæringen hvordan vi samler inn, behandler og bruker dataene vi samler inn om din oppførsel på nettstedet vårt.

Samtidig gjør vi deg oppmerksom på hvilke valg du kan ta om hvordan informasjonen din blir samlet inn og brukt. For å gjøre dette varselet enkelt å finne, gjør vi det tilgjengelig på nettstedet vårt og når som helst der det kan kreves personlig identifiserbar informasjon.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er all slags informasjon som til en viss grad kan tilskrives deg. Når du bruker dette nettstedet, samler vi inn og behandler en rekke slike opplysninger. Det skjer f.eks. av alm. få tilgang til innhold hvis du gjør ett av følgende:

Kjøp et produkt på nettbutikken vår
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Kontakt oss gjennom et kontaktskjema

Hvorfor samler vi inn personopplysninger?

Vi samler bare inn personopplysningene du frivillig oppgir på nettstedet vårt, eller som du ellers gir ditt samtykke til at vi samler inn. Vi samler inn personopplysninger:

… Å sende deg markedsføringsmateriell som det er gitt forhåndsgodkjenning for.
… Gi deg informasjon om produkter / tjenester du tidligere har kjøpt fra oss.
… For å kontakte deg hvis du har fylt ut skjemaet “Kontakt oss”.
… For å gi deg ytterligere informasjon og detaljer hvis du har registrert deg for et arrangement.
… Å behandle jobbsøknader
… For å håndtere fakturaer, ordrebekreftelser, lisensinformasjon osv.

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

I den grad du selv gir eksplisitt samtykke til dette og legger inn informasjonen selv, behandler vi følgende type personopplysninger:

Kontaktinformasjonen din, for eksempel navn, e-postadresse, telefonnummer osv.
Din ansettelsesinformasjon som jobbtittel
Brukerinformasjon som brukernavn, passord, påloggingsinformasjon og sikkerhetsproblemer
Kredittkortinformasjonen din
Informasjon fra nettleseren din som IP-adresser, nettlesertype og språk
Informasjon fra tredjepartsnettverk som Facebook

Hvordan samler vi inn personopplysninger?

Vi samler inn dine personlige data via nettstedet vårt og tredjeparts programvare. Vi samler inn dine personopplysninger gjennom skjemaer på nettstedet vårt, og gjennom bruk av informasjonskapsler for å samle inn data om din atferd. Cookies er små tekstfiler som inneholder en serie tegn og som unikt identifiserer en nettleser. De fleste nettlesere er opprinnelig konfigurert for å godta informasjonskapsler. Imidlertid kan det hende du kan endre nettleserinnstillingene slik at nettleseren din nekter tredjeparts informasjonskapsler eller spesifisere når en tredjeparts informasjonskapsel sendes. For å lære mer om informasjonskapsler og hvordan de fungerer, besøk www.allaboutcookies.org.

I tillegg til personopplysningene vi samler inn via nettstedet vårt, bruker vi en rekke tredjepartsprogramvare for å samle inn data på dette nettstedet. Nedenfor har vi beskrevet de forskjellige typene tredjepartsprogramvare som brukes på nettstedet vårt:

Google Analytics:
Google Analytics gir oss tilgang til din oppførsel på nettstedet vårt, og Google Analytics samler inn data ved hjelp av informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om din bruk av nettstedet vårt, inkludert IP-adressen din for å spore oppførselen din. Vi bruker også Google Analytics for vår markedsføring, og du kan derfor oppleve dynamiske annonser etter at du har besøkt nettstedet vårt.
MailChimp:
Vi bruker e-postprogrammet MailChimp til å sende ut nyhetsbrev og tilbud til våre kunder. Gjennom MailChimp samler vi inn e-postadresser, IP-adresser og tidsstempler, som brukes til å sende relevante nyhetsbrev.
Facebook:
Vi bruker Facebook Pixel & Cookies for å gi mer relevant markedsføring til brukere av nettstedet vårt.

Data om din bruk av dette nettstedet, hvilke annonser du mottar og muligens klikk på, geografisk beliggenhet, IP-adresse, etc. videreført til tredjepart i den grad du gir uttrykkelig samtykke til dette og skriver inn informasjonen selv.

Du kan se gjennom og redigere aksept av informasjonskapsler her.

Hvor lenge lagres personopplysninger på nettstedet?

Personopplysningene dine lagres så lenge det er nødvendig. Dette betyr at når dine personlige data ikke lenger er relevante for oss å beholde, blir de automatisk slettet på en sikker måte. Det er en mulighet for at vi kan behandle dataene dine for statistiske formål, men i dette tilfellet vil dine data alltid bli anonymisert.

Hvordan kan du få tilgang til personopplysningene vi samler inn rundt deg?

Du har rett til å bli informert om personopplysningene vi behandler om deg. Du kan også når som helst motsette deg bruk av informasjon hvis det ikke lenger er nødvendig for oss å beholde dataene dine. Nedenfor har vi spesifisert hvordan du kan gjøre dette:

Tilgang og korrigering av personopplysninger

Du har alltid muligheten til å be oss om å få en kopi av personopplysningene vi har om deg. Hvis du oppdager feil eller utdatert informasjon, har du også muligheten til å be oss om eventuelle rettelser. Hvis du ikke lenger ønsker å lagre dine personlige data hos oss, har du rett til å be om at dine personlige data blir slettet. Dette kan imidlertid bare skje hvis det ikke lenger er nødvendig for oss å beholde dataene dine.

Rett til å velge bort markedsføringskommunikasjon

Hvis du ikke lenger ønsker å motta e-postmarkedsføring fra oss, har du rett til å trekke tilbake ditt samtykke. Du bør imidlertid være oppmerksom på at denne typen kommunikasjon ikke dekker administrative meldinger som f.eks ordrebekreftelser, e-poster i forbindelse med kontoinnstillinger – inkludert endring av passord og kunngjøringer som er en utvidelse av disse

Hvordan sikrer vi din personlige informasjon?

Vi behandler dataene dine med forsiktighet. Dette betyr at vi forplikter oss til å forhindre publisering, uautorisert tilgang eller alternativ behandling av våre kunders personlige data, som samles på dette nettstedet.

Ansvarlig

Dette nettstedet og denne personvernerklæringen eies og publiseres av:

Bedrift: DECOFLAME ApS
Adresse: Vang Mark 2
Postnummer: 9380 Vestbjerg
Telefon: 96304800
E-post: info@decoflame.dk

Hvis du ønsker å klage på behandlingen av dine personlige opplysninger, kan dette gjøres til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-post: dt@datatilsynet.dk.