Decoflame

Kombinerer teknologi, kvalitet og stilig nordisk design

Burning inspiration

Med mer enn 10 års erfaring er Decoflame ApS en av de ledende produsentene av eksklusive biopeiser. Selskapet ble lansert i 2008 av Kjell Thomsen.

Decoflame ligger i det nordlige Danmark, og huser bl.a. fabrikklokaler – hvor peisene blir omhyggelig produsert og testet. Decoflame har Skandinavias største utstillingslokale med over 30 bioetanolpeiser samt kontorfasiliteter.

Decoflamepeisene kombinerer banebrytende teknologi med kvalitet og funksjonalitet i skandinavisk design, noe som gir interiøret en unik stil.

Lidenskap

Decoflame bringer lidenskap inn i alt de foretar seg. Lidenskapen handler om at designet skapes gjennom kundenes opplevelse.

Gjennom sitt oppriktige engasjement og sin faglige kompetanse hjelper Decoflame kundene med å realisere ønsker på høyeste nivå.

Utholdenhet

Decoflame er hele veien dedikerte til produkt- og serviceekspertise, og til sin forpliktelse til å bygge en sunn og bærekraftig virksomhet.

Dette gjøres ved å legge vekt på utformingen og realiseringen av nye ambisjoner og ideer som kommer kundene til gode.

Stolthet

Decoflame er stolte av å utvikle produkter av høy verdi, kvalitet og sikkerhet samt sette nye standarder for produktenes yteevne.

At stolthet er forbundet med alt Decoflame foretar seg, sikrer at Decoflame fortsetter å sørge for sine kunder med ekspertise og erfaring.

Samarbeid

I vår utvikling og produksjon av produktene har vi valgt å samarbeide med flere profesjonelle nordjyllandske selskaper.

Dette gir oss ønsket kvalitet på produktene for våre kunder. Ved å produsere Nord-Jyllands produkter er Decoflame også et bærekraftig selskap med miljøet som en viktig parameter.

Dansk Design & Kvalitet

Med et veletablert og verdensomspennende nettverk, profesjonelt personale, omfattende og informative brukerveiledninger samt tekniske spesifikasjoner, tilbyr Decoflame den perfekte peisløsning til ethvert unikt prosjekt – til arkitekter, interiørarkitekter og private kunder.

Alle Decoflames peiser er produsert og testet av høyt kvalifiserte fagfolk på fabrikken, ved hjelp av førsteklasses materialer som øker peisenes sikkerhet. Decoflames bioetanolpeiser er utstyrt med en rekke sikkerhetsmessige sensorer, f. eks. avfalls-, temperatur- og nivåsensorer, som sikrer en trygg, daglig drift av peisen.

Decoflame bruker ekspertise og designerkompetanse til å utvikle både standardpeiser og peiser etter mål til eksklusive eiendomsprosjekter, private hjem og til restaurantbransjen.

Decoflame Nice table top, bord biopejs

Partnere

decoflame partner - eurodan-huse
decoflame partner - hhm
decoflame partner - ideal-huse
decoflame partner - iversen&alsted
decoflame partner - k2huset
decoflame partner - kfs
decoflame partner - lind&risør
decoflame partner - lasse-larsen-huse
decoflame partner - lundhøj-jensen-byg
decoflame partner - menzer&kristensen
decoflame partner - preben-jørgensen
decoflame partner - villa-nordic