DECOFLAME HAR SKANDINAVIAS STØRSTE UTSTILLINGSROM MED BIOPEISER

Om oss

Decoflame er en av de ledende produsentene av eksklusive bioetanolpeiser. Selskapet ble lansert i 2008 av designeren Kjell Thomsen. Decoflame ligger i det nordlige Danmark, og huser bl.a. fabrikklokaler – hvor peisene blir omhyggelig produsert og testet. Decoflame har Skandinavias største utstillingslokale med over 30 bioetanolpeiser samt kontorfasiliteter.

Decoflamepeisene kombinerer banebrytende teknologi med kvalitet og funksjonalitet i skandinavisk design, noe som gir interiøret en unik stil.

Med et veletablert og verdensomspennende nettverk, profesjonelt personale, omfattende og informative brukerveiledninger samt tekniske spesifikasjoner, tilbyr Decoflame den perfekte peisløsning til ethvert unikt prosjekt – til arkitekter, interiørarkitekter og private kunder.

Alle Decoflames peiser er produsert og testet av høyt kvalifiserte fagfolk på fabrikken, ved hjelp av førsteklasses materialer som øker peisenes sikkerhet. Decoflames bioetanolpeiser er utstyrt med en rekke sikkerhetsmessige sensorer, f. eks. avfalls-, temperatur- og nivåsensorer, som sikrer en trygg, daglig drift av peisen.

Decoflame bruker ekspertise og designerkompetanse til å utvikle både standardpeiser og peiser etter mål til eksklusive eiendomsprosjekter, private hjem og til restaurantbransjen.

VERDIER

LIDENSKAP

Decoflame bringer lidenskap inn i alt de foretar seg. Lidenskapen handler om at designet skapes gjennom kundenes opplevelse. Gjennom sitt oppriktige engasjement og sin faglige kompetanse hjelper Decoflame kundene med å realisere ønsker på høyeste nivå

STOLTHET

Decoflame er stolte av å utvikle produkter av høy verdi, kvalitet og sikkerhet samt sette nye standarder for produktenes yteevne. At stolthet er forbundet med alt Decoflame foretar seg, sikrer at Decoflame fortsetter å sørge for sine kunder med ekspertise og erfaring.

UTHOLDENHET

Decoflame er hele veien dedikerte til produkt- og serviceekspertise, og til sin forpliktelse til å bygge en sunn og bærekraftig virksomhet. Dette gjøres ved å legge vekt på utformingen og realiseringen av nye ambisjoner og ideer som kommer kundene til gode.