DECOFLAME HAR SKANDINAVIAS STØRSTE UTSTILLINGSROM MED BIOPEISER

Lang flamme linje

En av Decoflames mer unike løsninger er de opp til 5m lange flammene, som er fremstilt av enkeltmodulbrennere som gir en lang flammelinje i alle dimensjoner. Denne elektronisk styrte modellen kan deles opp i flere brennsoner, som kan betjenes hver for seg.

Via den patenterte CEVB (Controlled Ethanol Vapour Burning)-teknologien kan alle Decoflames automatiske peiser kobles til Smart Home System, og styres med fjernkontroll eller fra en smartenhet via Bluetooth. Dessuten muliggjør e-Ribbon-teknologien å knytte begrepet varmegjenvinning til bioetanolpeiser, siden de kan kobles til ventilasjonssystemet. Dette gir en jevn fordeling av varmeeffekten til andre rom. Derfor er denne peisen den perfekte løsning til passivhus.

ECO-WAVE

Eco-Wave er det 6. flammenivået på Decoflame e-Ribbon Fire-brenneren, og gir et eksklusivt og miljøvennlig alternativ til de eksisterende mulighetene på markedet.

Funksjonen gjør det mulig å redusere forbruket av biobrenselet med opp til 50% mens du nyter den svært naturlige og sjarmerende visuelle effekten av de dansende flammene. Ved å kombinere funksjonaliteten av det lave brenselforbruket med de vakre flammene gir Eco-Wave mulighet til å nyte peishyggen over lengre tid.

ECO-SWITCH

Usedvanlig lange peiser kan enten ha én enkelt flammelinje, eller dele den opp i flere brennsoner.

Eco-switch er en funksjon som styrer brennsonene med konstant varmeeffekt og sparer brensel. Hvis temperaturen overstiger den ønskede grenseverdien, kan én eller flere brennere slukkes, mens det fremdeles er mulighet for å nyte peisilden.