DECOFLAME HAR SKANDINAVIAS STØRSTE UTSTILLINGSROM MED BIOPEISER

Automatiske biopeiser

Decoflame har lansert e-Ribbon Fire-biopeisen, som er en elektronisk styrt bioetanolbrenner med patentert CEVB (Controlled Ethanol Vapour Burning)-teknologi. Dette svært avanserte forbrenningssystemet gjør det mulig å styre peisen med fjernkontroll, eller med en smartenhet (Bluetooth) via Decoflame App. I tillegg gir den intuitive LCD-berøringsskjermen lett forståelige meldinger og tilbakemeldinger.

Som en del av det allsidige utvalget av innebygde peiser etter mål, gir e-Ribbon Fire unike tilpasningsmuligheter etter kundenes behov og ideer. Uansett om Denver e-Ribbon Fire integreres i midten av et rom, eller som Montreal e-Ribbon Fire er åpen på for- og baksiden med mulighet for eksponering av de fascinerende flammene fra to tilstøtende rom, gir alle varianter og overflatefinisher liv til rommet.

Den patenterte CEVB-teknologien gjør det mulig for brukeren å kontrollere flammeintensiteten og dermed varmeeffekten i seks flammenivåer samt overvåke brenselsnivået i tanken. Et større tankvolum – sammenlignet med en manuell brenner – minsker hyppigheten av påfyllinger.

LCD-berøringsskjermen og den radiofrekvensstyrte fjernkontrollen eller smartenheten gjør peisen svært brukervennlig.

Decoflame e-Ribbon Fire er utstyrt med sikkerhetsfunksjoner som avfalls- og temperatursensorer som gir automatisk beskjed under driften og dermed absolutt trygghet for brukeren.

SPESIFIKASJONER
Fjernkontroll
Styring med smartenhet via app
6-trinns flammeregulering (1-5 & Eco-Wave)
LCD berøringsskjerm
Opplysninger om driftsstatus og brenselsnivå
Sikkerhetskammer
Systemlekkasjesensor med automatisk avbrytelse
TV-temperaturføler med automatisk avbrytelse
Ekstern tank med automatisk brenselpåfyllingssystem
Smart Home-tilkobling
Lang flammelinje
Eco-Wave
Eco-Switch

 

DECOFLAME APP
Som alternativ til Decoflame fjernkontroll er bioetanolpeisenes banebrytende teknologi nå tilgjengelig for både Apple- og Android-produkter. Dessuten kan Bluetooth-forbindelsen kombineres med et Smart Home-system via en RS-232-kabel. Med sitt enkle og brukervennlige design kan Decoflame-appen styre én eller flere peiser fra samme enhet.

Decoflame-appen kan brukes til å:

  • Tenne/slukke peisen
  • Justere flammeintensiteten
  • Styre varmeeffekten
  • Kontrollere brenselsnivået i tanken
  • Kontrollere den estimerte brenntiden
  • Stille inn automatisk tidsstyring